Bestemmingen Vélo Afrique

Een keertje fietsen in Senegal… Vélo Afrique begon in 2011 als een wild ideetje. Na verschillende edities in Senegal verloren we ons hart in de brousse van Kameroen. We trokken vervolgens naar Oeganda waar de wilde dieren onze fietsavonturen extra kleurden. Vandaag bereiden we edities voor in Rwanda, Namibië en Zambia. Vélo Afrique heeft de ambitie om de fietsmicrobe over het hele Afrikaanse continent te verspreiden. Onze droom is om fietsen doorheen het Afrikaanse continent op jouw bucketlist te noteren!

Benieuwd naar de landen waar Vélo Afrique naar toe trekt?

We willen met Vélo Afrique de fietsmicrobe verspreiden over het hele Afrikaanse continent. Senegal, Kameroen, Rwanda, Oeganda, Zambia… Met een sportieve uitdaging een steentje bijdragen aan de educatieve toekomst van de verschillende landen.

Vélo Afrique, dat is een topervaring! De perfecte mix van bijdragen aan een mooi maatschappelijk doel, al fietsend de couleur locale ervaren, de sportieve beproeving en het ontmoeten van fijne mensen! Daarbovenop een ongedwongen en gezellige sfeer met een top organisatie! Aanrader! Keep on doing the good work 'VA'!
Ellen Mertens