Partners Vélo Afrique

Dankzij de steun van trouwe partners kan Vélo Afrique de onkosten drukken waardoor er meer fondsen naar de sociale projecten in Afrika kunnen vloeien.

Grinta!, het magazine voor de recreatieve fietser schrijft over Vélo Afrique maar nog meer organiseren zij met Bloso, Wielerbond Vlaanderen en Telenet Cycling for Life ten voordele van Vélo Afrique.
West Vlaanderen levert een financiële bijdrage. In de beide edities van 2017 is West-Vlaanderen met zo’n 25% van de deelnemers goed vertegenwoordigd. Door de sensibilisering door de deelnemers doet de provincie een extra duit in het zakje.
Flex Print ontwerpt en print het grafisch promotiemateriaal van Vélo Afrique. Banners, autostickers en vlaggen zorgen voor de visibiliteit op evenementen en in Afrika.
Sportlabo Energylab begeleidt en adviseert onze deelnemers. Er worden vrijblijvende inspanningstesten georganiseerd om je op een professionele manier voor te bereiden op het fietsavontuur.
De digitale drukkerij Qua-3 is onze partner voor alle papieren drukwerk. Leuk, zaakvoerders Bart en Ann zijn trouwens ook deelnemer Kameroen 2019 en Uganda 2020!
Wereld Missie Hulp is een erkende, internationale non-profitorganisatie die financiële steun verleent aan Vélo Afrique. WMH steunt projecten over de hele wereld.
E-Demonstrations lag mee aan de basis van Bonjour Afrique en Vélo Afrique. Voor alle logistiek in België, Senegal, Kameroen en Uganda stelt E-Demonstrations mankracht en materiaal ter beschikking.
Een post op de Vélo Afrique Facebookpagina, een fotootje op Instagram en het bouwen en onderhouden van de Vélo Afrique website. eFlavours verzorgt als webbureau de online communicatie.
Dankzij Brussels Airlines vliegen we rechtstreeks op Dakar, Douala en Entebbe. Brussels Airlines levert elke editie een inspanning om de Vélo Afrique groep zo comfortabel mogelijk naar Senegal, Kameroen en Uganda te brengen.
Bioracer kleedt in het professionele wielerpeloton de kampioenen. Ook voor het Vélo Afrique peloton hebben zij een volledige wieleroutfit ontworpen die kleurrijk uitblinkt in kwaliteit.
HD Com voorziet de Bonjour Afrique en Vélo Afrique kledij voor de crew en de deelnemers, net als het communicatie- en promomateriaal. HDcom is partner sinds editie 2011!
Activ-8 deelt je passie voor je fiets en helpt je fiets onderhouden met een gamma aan reinigingsproducten en smeermiddel. Ontwikkeld in het veldrijden en langdurig getest op de weg!
Make Music brengt de muzikale vibe in Vélo Afrique met percussie. Zij begeleiden sociale projecten en zorgen mee voor de fondsenwerving van Bonjour Afrique door bijvoorbeeld djembésessies in scholen.
Never Second is een wetenschappelijk onderbouwd sportvoedingsmerk en zorgt voor de bevoorradingen tijdens en na de zware fietstochten. Met hun C30 isotone dorstlesser en P30 recovery drank zorgen ze ervoor dat de deelnemers dagelijks topfit aan hun fietstocht kunnen starten.

Wil jij of jouw bedrijf ook partner worden van Vélo Afrique ?

Draag jij Vélo Afrique een warm hart toe? Wil je graag onze schoolprojecten, activiteiten en evenementen structureel of financieel steunen? Neem dan zeker contact op met ons!
eFlavours Digital Agency bouwt de website van Vélo Afrique. We vinden het fijn om partner te kunnen zijn. Op deze manier ondersteunen we een goed doel en verzorgen we de online communicatie. Even wegdromen tijdens het werk? Dat is sleutelen aan de Vélo Afrique website!
Paul Verbist