Senegal privé editie

Samenwerking met Ligna Verda. Privé editie.

Ontdek deze challenge!

14 – 20 februari 2025

Heb je vragen?

Heb je vragen over deze editie of twijfel je over een deelname? Onze editie verantwoordelijke beantwoordt graag al jouw vragen.

Schrijf je in!

Percentage volzet:
0%

Senegal privé editie

Inschrijven?

Schrijf je in voor een uniek fietsavontuur in Afrika.

Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

Senegal

Senegal, le pays de la teranga… Teranga? Teranga betekent gastvrijheid en dat zijn geen loze woorden. De Senegalezen zijn een vrolijk en gastvrij. Fietsen door Senegal is écht genieten van coleur locale en kinderen die je enthousiast achter je fiets hollen.

Senegal is ook de bakermat van Vélo Afrique. We gaan terug naar 2011 waar we onze eerste officiële Vélo Afrique editie konden organiseren. Zes edities Senegal staan op onze teller waarmee onze deelnemers vier scholen- en opvangcentra hebben gerealiseerd. De finish van onze Senegal edities ligt steevast aan de Lac Rose waar ook de wagens van Paris-Dakar over de eindstreep reden.

In 2023 trekken we terug naar Senegal. Senegal heeft veel te bieden en daarom trekken in 2023 opnieuw naar het land. Het parcours loopt langs de mangroves en langs de kust. In het zand bijten is een spreekwoord dat na een deelname plots heel tastbaar wordt. Fietsen door Senegal met een warm zonnetje op je fietshelm. Zet maar op je bucketlist!

Meer over dit land