Zambia (privé)

Privé editie Zambia.

Ontdek deze challenge!

5 – 15 oktober 2024

Heb je vragen?

Heb je vragen over deze editie of twijfel je over een deelname? Onze editie verantwoordelijke beantwoordt graag al jouw vragen.

Schrijf je in!

Percentage volzet:
80%

Zambia (privé)

Kostprijs deelname Vélo Afrique

Een deelname aan Vélo Afrique kost 4.250 euro per deelnemer.

Dit bedrag omvat 3.000 euro aan reiskosten. De fondsen bedragen 1.250 euro.
Het bedrag voor de fondsen kan betaald worden via de Koning Boudewijnstichting. Met een fiscaal attest recupereer je op die manier 45% van het fondsenbedrag.

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Inschrijven?

Schrijf je in voor een uniek fietsavontuur in Afrika.

Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

Zambia

Zambia is the best kept secret of Africa! Met de fiets zullen we slechts een klein deel verkennen want het land Zambia is zo groot als Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije samen. Zambia is bij ons vooral gekend door de Zambezi rivier, de safari’s met de Big Five en natuurlijk door de Victoria watervallen.

Het is Franky Dobbelaere (deelnemer van Velo Afrique, ex-collega en vriend van Jeroen Leen) die ons met zijn organisatie Steunwielekes4Zambia hierheen brengt.

Zelf slaagde de organisatie Steunwielekes4Zambia erin om een lokale werking en school neer te zetten in Kabwe. Heel knap werk! Velo Afrique zal zich engageren om deze werking de komende jaren verder te zetten dankzij onze deelnemers. Het project in Kabwe zullen we bezoeken tijdens onze trip!

Details over het parcours zullen we eind augustus vrijgeven maar zoals al onze andere trips houden we dit toegankelijk voor iedereen.

Wij kijken er alvast naar uit om the best kept secret of Africa te ontdekken samen met jullie!

Meer over dit land