Onze partners

Dankzij de steun van trouwe partners kan Vélo Afrique de onkosten drukken waardoor er meer
fondsen naar de sociale projecten in Afrika kunnen vloeien.
Telenet is partner van het eerste uur. Zij zorgen voor logistieke ondersteuning, zoals oa het gebruik van vergaderruimten. Anderzijds wordt Velo Afrique door Telenet erkend als "project" waarvoor Telenet-medewerkers een vrijwilligersdag voor mogen inzetten.
Grinta!, het magazine voor de recreatieve fietser schrijft over Vélo Afrique maar nog meer organiseren zij met Bloso, Wielerbond Vlaanderen en Telenet Cycling for Life ten voordele van Vélo Afrique.
West Vlaanderen levert een financiële bijdrage. In de beide edities van 2017 is West-Vlaanderen met zo'n 25% van de deelnemers goed vertegenwoordigd. Door de sensibilisering door de deelnemers doet de provincie een extra duit in het zakje.
Sportlabo Energylab begeleidt en adviseert onze deelnemers. Er worden vrijblijvende inspanningstesten georganiseerd om je op een professionele manier voor te bereiden op het fietsavontuur.
Dankzij onze partner Trek kunnen we een interessante prijs-kwaliteit Vélo Afrique MTB aanbieden aan de deelnemers. De fietsen zijn altijd helemaal op maat van Vélo Afrique afgestemd.
De digitale drukkerij Qua-3 is onze partner voor alle papieren drukwerk. Leuk, zaakvoerders Bart en Ann zijn trouwens ook deelnemer Kameroen 2019 en Uganda 2020!
E-Demonstrations lag mee aan de basis van Bonjour Afrique en Vélo Afrique. Voor alle logistiek in België, Senegal, Kameroen en Uganda stelt E-Demonstrations mankracht en materiaal ter beschikking.
Dankzij de juiste voedingssupplementen halen alle de deelnemers de eindmeet in Dakar, Douala en Entebbe. WIN2 stelt een uitgebreid gamma aan supplementen en voedingsproducten ter beschikking aan Vélo Afrique.
Dankzij Brussels Airlines vliegen we rechtstreeks op Dakar, Douala en Entebbe. Brussels Airlines levert elke editie een inspanning om de Vélo Afrique groep zo comfortabel mogelijk naar Senegal, Kameroen en Uganda te brengen.
Bioracer kleedt in het professionele wielerpeloton de kampioenen. Ook voor het Vélo Afrique peloton hebben zij een volledige wieleroutfit ontworpen die kleurrijk uitblinkt in kwaliteit.
HD Com voorziet de Bonjour Afrique en Vélo Afrique kledij voor de crew en de deelnemers, net als het communicatie- en promomateriaal. HDcom is partner sinds editie 2011!
Activ-8 deelt je passie voor je fiets en helpt je fiets onderhouden met een gamma aan reinigingsproducten en smeermiddel. Ontwikkeld in het veldrijden en langdurig getest op de weg!
Make Music brengt de muzikale vibe in Vélo Afrique met percussie. Zij begeleiden sociale projecten en zorgen mee voor de fondsenwerving van Bonjour Afrique door bijvoorbeeld djembésessies in scholen.
Dankzij het In Givers programma sponsoren zij rechststreeks alle deelnemende Libert Global medewerkers sinds de eerste editie in 2011. CSR afdeling van Liberty Global is Velo Afrique zeer genegen.
Een post op de Vélo Afrique Facebookpagina, een fotootje op Instagram en het bouwen en onderhouden van de Vélo Afrique website. eFlavours verzorgt als webbureau de online communicatie.
Vanaf de eerste editie Vélo Afrique schiet Bitstream de videobeelden op locatie en zorgt voor de eindmontage in leuke videofragmenten per rit. Zo heb jij een leuk videoarchief van jouw avontuur!
Flex Print ontwerpt en print het grafisch promotiemateriaal van Vélo Afrique. Banners, autostickers en vlaggen zorgen voor de visibiliteit op evenementen en in Afrika.
Wereld Missie Hulp is een erkende, internationale non-profitorganisatie die financiële steun verleent aan Vélo Afrique. WMH steunt projecten over de hele wereld.
Wil je Vélo Afrique financieel steunen? Dat kan via BE46 7380 3094 4436